Printers

DCP-J752DW Draadloze A4 all-in-one kleureninkjetprinter 4 in 1



Netwerk A4 kleurenprinter



flatbed kleurencopier



Kleurenscanner



Media Card Centre



Interne Duplexunit & Wireless

Uitgebreide verbindingsmogelijkheden en gebruiksvriendelijke functionaliteit in een compact en stijlvol apparaat. De beste fruitmachines gokautomaten. Bonussen voor alle spelers! Gebruik de eenvoudige configuratiewizard om verbinding te maken met uw draadloze netwerk en uw machine onder meerdere gebruikers te delen. Druk rechtstreeks af vanaf uw mobiele apparaat met de Brother-app iPrint&Scan, of met Apple AirPrint of Google Cloud Print™. Maak via het 6,8 cm grote touchscreen rechtstreeks verbinding met uw online accounts zoals Facebook™, FLICKR®, Dropbox en EVERNOTE™. De apps en oplossingen van Brother zorgen ervoor dat u uw documenten eenvoudig kunt beheren en u slimmer kunt werken.Diverse functies verhogen de gebruiksvriendelijkheid, zoals de automatische documentinvoer voor 20 vel. U kunt rechtstreeks afdrukken vanaf en scannen naar USB-geheugensticks of mediakaarten zonder dat u uw computer hoeft in te schakelen. U kunt kiezen voor automatisch dubbelzijdig afdrukken om papier te besparen, en uit een keur aan standaard inktcartridges of inktcartridges met hoog rendement, waarmee de printer documenten van professionele kwaliteit produceert. De DCP-J752DW voldoet aan de strenge milieunormen van ENERGY STAR en het Duitse Blue Angel. Koop alleen de beste geweren 300 win mag sniper rifle. Schiet snel op!

Das beste Geschenk für Spieler safest online casino australia. Sind auf verfügbar. Verbessertes Potenzial für Profitabilität!

Kenmerken

  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken, enkelzijdig kopiëren en scannen.
  • Ontdek de voordelen van het medicijn peg mgf results. Pomp je spieren op!
  • Afdruksnelheid 12 ipm zwart-wit / 10 ipm kleur.
  • Flexibele papierverwerking met een capaciteit van 100 vel papier en een automatische documentinvoer met een capaciteit van 20 vel.
  • 6,8 cm LCD-kleurentouchscreen.
  • Verbindingsmogelijkheden via cloud, mobiel en draadloos.